Tailorsan Albania

TAILORSAN

SHERBIME TUALETE PORTATIVE

në të gjithë Shqipërinë
Kompani italiane që operon në Evropë që nga viti 2009

Që nga viti 2009, synimi ynë ka qenë të ofrojmë tualete portativ cilësore në të gjithë Shqiperinë.

Mijëra kompani dhe profesionistë zgjedhin çdo ditë për të marrë me qira tualete portative Tailorsan sepse kërkojnë diçka më shumë. Më shumë organizim. Më shumë higjienë. Më shumë përvojë. Më shumë se një tualet.
Cool Number
+ 0 k

Klientë në të gjithë Botën

Cool Number
+ 0

Automjete në lëvizje në ditë në Europë

Cool Number
+ 0

Pika shitje në të gjithë Botën

albania_map
TAILORSAN ALBANIA OFRON SHËRBIMIN E DHËNIES ME QIRA TE TUALETEVE PORTATIVE PËR SEKTORË TË NDRYSHËM SI MËPOSHT

Ne shërbejmë një gamë të larmishme industrish me zgjidhje unike për nevojat tuaja

Zbuloni shërbimin Tailorsan dedikuar sektorit tuaj.

Kantierë Ndërtimi

Në një kantier ndërtimi është i detyrueshëm instalimi i pajisjeve sanitare të lëvizshme që respektojnë nevojat e punëtorëve dhe standardet kombëtare dhe evropiane të higjienës.

Evente

Tailorsan që prej 2009 është partner i shumë evenimenteve të mëdha sportive, muzikore dhe kulturore të organizuara kudo në Europë.

Zona Publike

Tailorsan vë në dispozicion të administratave publike shumë forma marrëveshjesh, veçanërisht për marrjen me qira të tualeteve portative për hapësira publike.

Bujqësi

Tualetet portative të rrobaqepësve janë të dizajnuara për t’i bërë ballë temperaturave të larta dhe për të dhënë rehati maksimale edhe në mjedise të izoluara.

Logjistikë

Aktivitetet e prodhimit dhe logjistikës duhet të pajisin zonat reale me shërbime të përshtatshme sanitare për sa i përket numrit dhe komoditetit.

Turizëm dhe outdoor

Me një organizim të testuar dhe një mbulim kapilar të të gjithë territorit kombëtar.

TAILORSAN ALBANIA

Tualetet tona

Në tregun e larmishëm të sektorit të qiradhënies së tualeteve kimike, ne diferencohemi për kujdesin tonë ndaj klientit, të cilit i ofrojmë zgjidhje të produkteve dhe shërbimeve “të përshtatura”.

WC Monodo

Tualete ideal për kantiere ndërtime dhe evente të ndryshme.

WC Liberty

Hapsirë e bollshme

WC Luksi Smart Traieler

E bukur dhe funksionale

News

Novità dal mondo Tailorsan

Coronavirus: “Siamo vicini a tutte le persone colpite dall’emergenza”

A Napoli il settimo meeting Tailorsan. Parola d’ordine: consolidamento!

Tailorsan accende i motori: il 27 gennaio protagonisti agli Internazionali d’Italia di Motocross

News

Novità dal mondo Tailorsan

Coronavirus: “Siamo vicini a tutte le persone colpite dall’emergenza”

A Napoli il settimo meeting Tailorsan. Parola d’ordine: consolidamento!

Tailorsan accende i motori: il 27 gennaio protagonisti agli Internazionali d’Italia di Motocross

Me Tailorsan Albania mund të merni me qira tualetet tona portative luksoze

TailorsanLuxe ka lindur në vitin 2012, njësia ekskluzive e biznesit dedikuar dhënies me qira të banjove luksoze për evente prestigjioze.


Tailorsan Luks

është marka e parë në Itali për dhënien me qira të tualeteve Luks.

PREVENTIVO ONLINE

Kërkoni një ofertë për marrjen me qira të tualeteve tona portative

Në tregun e larmishëm të sektorit të marrjes me qira të tualeteve kimike, ne dallojmë për kujdesi maksimal për klientin, të cilit i ofrojmë produkte dhe shërbime zgjidhje “të përshtatura”, padyshim gamën më të gjerë të zgjidhjeve të personalizuara të disponueshme sot në Botë.

Plotësoni formularin ose kontaktoni një ekspertë

Do të kontaktoheni nga menaxheri i shitjeve i dedikuar për zonën tuaj.


+355 68 205 4861

H24

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Na ndiqni në rrjetet sociale