Tailorsan Albania

Familja Tailorsan

WC Portative Liberty

Tualeti me aksesueshmëri dhe qëndrueshmëri maksimale.

Mondo është banjo me një dizajn elegant evropian.

Liberty janë tualete HCT Tailorsan të aksesueshme për të gjithë.

I sigurt dhe komod, ideal për raste të tilla si evente publike dhe private, koncerte, panaire, ngjarje sportive, festa dhe dasma.

Dimensionet e mëdha, hapësirat e brendshme të gjera, dera e mbylljes automatike dhe platforma në nivelin e tokës lejojnë përdorimin në autonomi të plotë edhe për personat me aftësi të kufizuara

Ndenjëse tualeti

për të kufizuar kontaktin me sipërfaqet

Derë e gjerë

83 x 205 cm

Tubi i ventilimit

për çlirimin e aromave nga jashtë

Pa duar

Komandë me pedale për sigurinë dhe higjienën.

Specifikime Teknike

Kapaciteti i rezervuarit të mbetjeve: 132 litra

Përmasat e derës së përparme 83 x 205 cm

Përmasat e jashtme: 157 x 157 x 221 cm

SEKTORET KU MUND TE APLIKOHET

Kjo WC është ideale për:

PREVENTIVO ONLINE

Keni nevojë për produktet tona?