Tailorsan Albania

Kontakto

Na kontaktoni dhe na tregoni se si mund t’ju ndihmojmë.

Na Kontaktoni

Për informacion mbi produktet tona ose për të marrë një ofertë për marrjen me qira të tualeteve tona kimike, mund të dërgoni një email ose të na telefononi në kontaktet e mëposhtme.
 

Adresa Tirane

Tek Ish Pallati i Kultures, Sheshi Skënderbej

Adresa Vlore

Vlore, Shqipëri

Tailorsan Albania

Tek Ish Pallati i Kultures, Sheshi Skënderbej, Tirana 1001


Email

info@tailorsan.al

Telefon:

+355 68 205 4861

PREVENTIVE ONLINE

Kërkoni një ofertë për marrjen me qira të tualeteve tona portative.

Në tregun e larmishëm të sektorit të marrjes me qira të tualeteve kimike, ne dallojmë nga të tjerët për kujdesin tonë ndaj klientit, të cilit i ofrojmë produkte dhe shërbime zgjidhje “të përshtatura”, padyshim gamën më të gjerë të zgjidhjeve të personalizuara të disponueshme sot në Bot.

Plotësoni formularin ose kontaktoni një ekspertë

Do të kontaktoheni nga menaxheri i shitjeve i dedikuar për zonën tuaj.


+355 68 205 4861

H24

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Na ndiqni në rrjetet sociale