Tailorsan Albania

Familja Tailorsan

WC Portativ Mondo

Tualeti me aksesueshmëri dhe qëndrueshmëri maksimale.

Mondo është banjo me një dizajn elegant evropian.

Muret e derdhur lejojnë ajrim të mjaftueshëm natyror dhe e mbajnë kabinën të freskët gjatë gjithë kohës.

Tubi i ventilimit nga jashtë parandalon përhapjen e aromave të pakëndshme në kabinë.

Në versionin AIR është e mundur që të ketë një platformë të shpuar për ajrim më të madh të tualetit.

Pajisur me komandime pedale dhe diafragmë mbrojtëse që parandalon shikimin dhe kontaktin e lëkurës me mbetjet organike.

Këto veçori, përveç hapësirave të mëdha të brendshme, e bëjnë Mondo një tualet portativ të rehatshëm dhe të këndshëm për t’u përdorur.

Mondo disponohet në versionin “Air”, me platformën praktike të shpuar që e bën kabinën më të ajrosur dhe të pastër, ose në versionin “Elite” me grafikë të jashtme të personalizuara të kabinës.

Ndenjëse tualeti

për të kufizuar kontaktin me sipërfaqet

Derë e gjerë

83 x 205 cm

Tubi i ventilimit

për çlirimin e aromave nga jashtë

Pa duar

Komandë me pedale për sigurinë dhe higjienën.

Specifikime Teknike

Kapaciteti i rezervuarit të mbetjeve:
265 litra

Depozita e larjes së duarve:
38 litra​

Masa e jashtme:
112 x 122 x 231 cm

SEKTORËT KU MUND TË APLIKOHET

Kjo WC është ideale për:

PREVENTIV ONLINE

Keni nevojë për tualetet tona për kantierin tuaj?