Tailorsan Albania

SEKTORËT

Bujqësi

Tualetet tona portative janë të dizajnuara për ti bërë ballë temperaturave të larta dhe për të dhënë rehati maksimale edhe në mjedise të izoluara.

Sektori i bujqësisë është sot një nga sektoret me në zhvillim në vëndin tonë.Tailorsan dëshiron të mbështesë fort këtë sektorë, duke garantuar zgjidhje ad hoc për sektorin, duke transmetuar respektin e saj tek punëtorët falë një shërbimi dinjitoz dhe higjienik, si çdo sektor tjetër.

Tailorsan: tualete portative me qira për sektorin e bujqësisë.

Produktet tona janë të pajisura të gjitha me grila ajrimi në çdo anë dhe tub ventilimi nga jashtë për të garantuar ajrimin e duhur në brendësi.

Janë ndërtuar me materiale rezistente ndaj elementeve për funksionalitet optimal edhe në mjedise rurale.

Pastrimi dhe restaurimi i banjove planifikohet gjithmonë së bashku me klientin dhe studiohet sipas nevojave të atyre që punojnë në zona të largëta.

Tailorsan e di se çfarë do të thotë të përkushtohesh çdo ditë për të arritur një qëllim që kërkon kujdes, kohë dhe punë në skuadër.
Kjo është arsyeja pse produktet tona të dedikuara për sektorin e bujqësisë janë të dizajnuara duke u nisur nga kërkesat që vetë klientët na kanë ndihmuar për ti kuptuar.

Larja e brendshme e duarve ju lejon të akomodoni të gjithë parakrahun për larje të plotë të duarve.

Platforma e shpuar i mban dhomat të pastra për më gjatë dhe garanton qarkullim më të madh ajri për kabina të freskëta dhe aromatike, ashtu sikurse dorëzohen edhe kur dielli eshte më i fortë.

Nëse keni nevojë për një zonë shërbimi më të madhe dhe më të pajisur, ne mund të ofrojmë kabina për përdorim si dhomë zhveshje dhe dushe me ujë të nxehtë për ta lënë vendin e punës të freskët ashtu sikurse e gjetët në fillim.

PREVENTIV ONLINE

Zgjidhja ideale për:

Zgjidhja ideale për:

PREVENTIV ONLINE

Keni nevojë për tualetet tona për serat tuaja?