Tailorsan Albania

Familja Tailorsan

Portable Toilet Smart Trailer

Refined interior and design made in Italy

tailorsan-luksoze-smart-trailer-01

Smart Trailer është tualet me një dizajn elegant made in Italy.

Tualeti origjinali Smart Trailer, në edicionin Grey dhe Black është projektuar për të shërbyer evente luksoze si dasma dhe ceremoni private të organizuara në vende prestigjioze si vila dhe kopshte.

Përbëhet nga dy dhoma të veçanta për burra (edhe me uturale) dhe gra, të dyja me lavaman dhe pasqyrë të madhe.

E pajisur me sistem zëri, ujë të nxehtë, ngrohës muri, varëse rrobash dhe të gjitha komoditetet për t’i bërë mysafirët tuaj të ndihen si në shtëpinë tuaj.

Të gjitha tualetet Class janë në gjendje të funksionojnë edhe në mungesë të lidhjeve me shërbimet komunale, duke garantuar gjithmonë higjienë dhe funksionalitet.

Technical specifications

Waste tank

400 Liter

The tank with clean water

200 Liter

Internal mirror

80×60 cm

Thermo

for each cabin

External measures

240 x 182 x 290(h) cm

Plant audio

continuous pipe music

Technical Sheet

tailorsanluxe.it/smart-trailer

Cabin weight

1500 KG

SECTORS WHERE IT CAN BE APPLIED

This toilet is perfect for:

ONLINE PREVENTIVE

Do you need our toilets?