Tailorsan Albania

SEKTORET

Logjistikë

Mendimi ynë i parë është gjithmonë të garantojmë më të mirën për klientët tanë si dhe të mbajmë standardet tona të larta të shërbimit, duke synuar përsosmërinë në këtë sektor.

Në Tailorsan ne i kufizojmë në minimum hapat e nevojshëm për të gjetur zgjidhjen optimale për kompaninë tuaj, duke garantuar një person të vetëm kontakti për nevojat tuaja të qiramarrjes, me të cilin mund të kontaktoni për këshilla, të kërkoni ndihmë dhe të qëndroni të përditësuar për statusin e shërbimit. Nëse keni një kompani me filiale të shumta në të gjithë vendin, nuk do të jetë problem, falë organizimit tonë territorial ne do të jemi në gjendje të sigurojmë që secila prej strukturave të mbështetet në mënyrë adekuate nga skuadra jonë.

Tailorsan: tualete portative me qira për sektorin e industrisë dhe logjistikës.

Kur zgjidhni marrjen me qira të tualeteve portative Tailorsan, jeni të sigurt për një shërbim cilësor, të vëmendshëm ndaj higjienës së përdoruesve dhe imazhit të kompanisë suaj.

Marrja me qira e tualeteve Tailorsan është e rafinuar në çdo aspekt për të ofruar një shërbim profesional, të përpiktë me cilësi të verifikueshme në çdo hap.

Edhe situata komplekse si kompanitë me filiale të shumta të vendosura në të gjithë vendin, furnizime të larta ose organizimi i shërbimit për vendet e përkohshme industriale ose me një pjesëmarrje të ndryshueshme të personelit.

Menaxhimi ynë i centralizuar ju lejon të reduktoni kostot dhe shpenzimet, duke hapur mundësinë e përcaktimit të një tarife konkurruese dhe të unifikuar të qirasë, në mënyrë që të përfitoni nga më të mirat në sektor me një kosto të ulët dhe pa surpriza.

Ne jemi të kualifikuar dhe përdorim automjete të brendizuara për të transportuar mbetjet e krijuara nga tualeti kimik (me kodin EWC 200304) dhe transferimin e tyre në qendrat e autorizuara të depozitimit.

Ne gjurmojmë lëvizjen e mbetjeve nga grumbullimi i tyre në transferimin e tyre në qendrën e grumbullimit, duke dokumentuar çdo hap për transparencë maksimale.

TUALETE PORTATIVE TË PËRSHTATUR

për industrinë dhe logjistikën

Zgjidhja ideale për industritë si ajo e:

PREVENTIV ONLINE

Keni nevojë për tualetet tona për industrinë tuaj?