Tailorsan Albania

Si mund t’ju ndihmojme?

Tailorsan është gjithmonë gati për t’iu përgjigjur të gjitha pyetjeve tuaja.

Nëse keni akoma dyshime ose keni nevojë për sqarime të mëtejshme, mund të na kontaktoni në:

Marrëdhënia me çdo klient dhe përvoja që ata do të kenë me qiranë e produkteve tona janë prioriteti ynë kryesor. Ne jemi të bindur se mënyra më e mirë për të përcjellë vlerat tona është të demonstrojmë vëmendjen dhe profesionalizmin që hyjnë në lojë në çdo fazë të shërbimit.

Përdorimi i tualetit kimik sipas standardit UNI EN 16194 i cili parashikon praninë e detyrueshme të tij në të gjitha ambientet e punës pa tualete fikse.

  • Këtu përfshihen kantierët e ndërtimit, ato rrugorë, kantierët industriale, kantierët detarë.
  • sektori i bujqësia gjatë periudhës së korrjes, vjeljes, vjeljes së rrushit kur shërbimet fikse nuk janë të pranishme ose ndodhen në një distancë prej më shumë se 100 metra;
  • zonat e logjistikës, magazinat dhe kasollet në mungesë të një banjo fikse në dispozicion të transportuesve dhe personelit të jashtëm në çdo kohë.  
  • zonat publike si parqet publike, qendrat historike, zonat e dedikuara për tregjet lokale dhe parkingjet e makinave;
  • objekte turistike të një natyre sezonale si plazhet, pistat e skive dhe shtigjet e natyrës pa tualete të përhershme.


Një kategori e dytë për të cilën kërkohet përdorimi i tualeteve portative nga rregulloret aktuale është ajo e organizimit të eventeve afatshkurtra si koncerte, evente sportive, evente kulturore, gastronomike dhe argëtuese. Në këto raste, ne rekomandojmë planifikimin e sasive dhe intervaleve të pastrimit me ndihmën e një prej konsulentëve tanë ekspertë.

Gjatë konsulencës ne do të marrim në konsideratë fluksin e pritshëm për eventin si dhe karakteristikat e tij unike për të shmangur gjobat.

Nëse keni nevojë të merrni me qira një tualet portativ, na telefononi në numrin +355 68 205 4861 dhe na lejoni që një nga konsulentët tanë ekspertë t’ju udhëheqë hap pas hapi.

Bazuar në nevojat tuaja, ai do të jetë në gjendje t’ju rekomandojë numrin e tualeteve që do t’ju duhen dhe të planifikojë më mirë pastrimin dhe mirëmbajtjen e kabinave nga operatorët tanë.

Në fund të konsulencës do të keni gjithmonë një çmim konkurues për të gjithë periudhën e qiramarrjes.

Mos u shqetësoni nëse keni nevojë të ndryshoni periudhën e qirasë, ne do të jemi gjithmonë në dispozicion për çdo zgjatje të shërbimit ose për një dorezimin më të hershme.

Do të jetë e mjaftueshme për të siguruar një hapësirë ​​të aksesueshme për pajisjet e pastrimit në ditët e pastrimit.

Për çdo gjë tjetër kujdesemi ne. Nga depozitimi i mbeturinave deri te pastrimi i brendshëm dhe i jashtëm i kabinës. Do të jetë përgjegjësi e operatorëve tanë të specializuar të sigurojnë që tualetet të jenë në përputhje me standardet e higjienës Tailorsan gjatë gjithë periudhës së qirasë.

Marrja me qira e tualetit portativ për një kantier ndërtimi ose për një periudhë kohë të gjatë ndryshon në bazë të disa faktorëve si numri i tualeteve të marra me qira, pastrimi shtesë, izolimi i vendndodhjes dhe kushtet e jashtëzakonshme të kantierit. Për këtë lloj shërbimi, standardi Tailorsan për qira mujore përbëhet nga një pastrim çdo 5 ditë pune.

Nga ana tjetër, qiraja për evente afatshkurtra llogaritet në baze ditore dhe merr parasysh fluksin e njerëzve dhe ndihmën në terren për zbrazjen dhe pastrimin e tualeteve, të cilat duhet të kryhen me ligj të paktën çdo 6 ose 12 orë në varësi të sasisë së banjove në dispozicion.

Për evente është e mundur që të reduktohen ndjeshëm kostot duke projektuar shërbimin së bashku me konsulentët tanë për të optimizuar metodat dhe kostot.

Çdo tualet Tailorsan pastrohet sipas standardit të çertifikuar nga T-System, i cili na lejon të ruajmë gjithmonë një nivel të lartë higjene brenda kabinës dhe një pamje të pastër jashtë.

Për të zbuluar sekretin dhe inovacionin pas protokollit T-System, klikoni këtu.

Ujërat e zeza të krijuara nga C.E.R. 20.03.04 asgjesohen në mënyrë të sigurt nga operatorët tanë dhe dorëzohen në qendrat përkatëse të asgjësimit, duke ruajtur gjurmët e çdo lëvizjeje të njëjtë në dokumentacion.

Furnizimi me tualete portative varion sipas numrit të personave të parashikuar.

Për kantierët dhe qiradhënie për periudha afatgjatë, numri i kërkuar i tualeteve portative është e barabartë me 1 njësi për çdo 10 persona të pranishëm në kantier me një ndërhyrje të garantuar pastrimi çdo 5 ditë pune.

Për evente të hapura për publikun është gjithmonë e këshillueshme që të diskutohen sasitë e nevojshme me një konsulent, duke marrë parasysh jo vetëm kohëzgjatjen e eventit, por nëse shërbehet ushqim apo pije dhe përbërjen e audiencës.

Po, Tailorsan ofron modele të ndryshme tualetesh me aksesueshmëri të optimizuar për përdoruesit e karrigeve me rrota dhe individët me lëvizshmëri të kufizuar.

Çdo tualet Tailorsan për personat me aftësi të kufizuara ju lejon të manovroni me lehtësi një karrige me rrota brenda saj, duke lejuar një rrotullim të plotë 360°. Lartësia e tualetit është projektuar për të lehtësuar kalimin nga sedilja e karriges në atë të tualetit dhe pjesa e brendshme është e pajisur me hekura mbështetëse dhe dysheme që nuk rrëshqet për të parandaluar rënien dhe humbjen e ekuilibrit.