Tailorsan Albania

TAILORSAN ALBANIA

Sektorët që mbulojmë

Sektorët e produkteve Tailorsan.

cantieri

Kantierë Ndërtimi

home_img_1

Evente

agricoltura-1

Bujqësi

Batteria-bagni-centro-storico

Zona Publike

logistica-1

Logjistikë

Area-pubblica (1)

Turizëm dhe outdoor