Tailorsan Albania

Familja Tailorsan

WC Portative Smart Trailer

Interiorë të rafinuar dhe dizajn made in Italy

tailorsan-luksoze-smart-trailer-01

Smart Trailer është tualet me një dizajn elegant made in Italy.

Tualeti origjinali Smart Trailer, në edicionin Grey dhe Black është projektuar për të shërbyer evente luksoze si dasma dhe ceremoni private të organizuara në vende prestigjioze si vila dhe kopshte.

Përbëhet nga dy dhoma të veçanta për burra (edhe me uturale) dhe gra, të dyja me lavaman dhe pasqyrë të madhe.

E pajisur me sistem zëri, ujë të nxehtë, ngrohës muri, varëse rrobash dhe të gjitha komoditetet për t’i bërë mysafirët tuaj të ndihen si në shtëpinë tuaj.

Të gjitha tualetet Class janë në gjendje të funksionojnë edhe në mungesë të lidhjeve me shërbimet komunale, duke garantuar gjithmonë higjienë dhe funksionalitet.

Specifikime Teknike

Rezervuari i mbetjeve

400 Litra

Rezervuari me ujë të pastër

200 Litra

Pasqyrë e brendshme

80×60 cm

Ngrohës

ngrohje për çdo kabinë

Masat e jashtme

240 x 182 x 290(h) cm

Impianti audio

muzikë e vazhdueshme me tuba

Skeda Teknike

tailorsanluxe.it/smart-trailer

Pesha e kabinës

1500 KG

SEKTORËT KU MUND TË APLIKOHET

Kjo WC është ideale për:

PREVENTIV ONLINE

Keni nevojë për tualetet tona?