Tailorsan Albania

T-SYSTEM

Dezinfektimi i Certifikuar

Të gjitha tualetet tona dorëzohen me vulen
T-System, e cila përfitohet vetëm ne fund të gjithë proçesit të çertifikimit të dezinfektimit.

Kujdesi sanitar është thelbësor për të siguruar që aktivitetet të kryhen pa probleme dhe për të parandaluar çdo rrezik të mundshëm për shëndetin e punëtorëve. Tailorsan vërteton higjienën e banjës pas dorëzimit me protokollin T-System i cili çertifikon higjienën në tre hapa: larje me avionë me presion të lartë, higjenizim me produkte mjekësore-kirurgjikale dhe dezinfektim përfundimtar me ozon.

Pastrimi periodik zgjidhet gjithmonë së bashku me klientin gjatë programimit. Oborret e servirura sinjalizohen me orën dhe emrin e operatorit që do të kujdeset për shërbimin për qartësi maksimale.

Kjo metodë na lejon të heqim papastërtitë e forta të krijuara nga materialet e ndërtimit, si dhe mikro-grimcat dhe bakteret e dëmshme. Qëllimi ynë është të garantojmë gjithmonë higjienë maksimale për përdoruesit, ambiente të brendshme të këndshme dhe aromatike për një ambient pune profesional dhe të pastër.

Dezinfektim me OZONO

Motoja jonë “Tualeti i pastër portativ” është angazhimi që kemi bërë ndaj klientëve tanë. Vizioni ynë i higjienës synon të revolucionarizojë standardet e industrisë dhe përkthehet në një angazhim të përditshëm për të garantuar të gjithë sektorët higjienën dhe vlerën që meritojnë.

Gjatë pastrimit periodik, operatorët tanë përdorin produkte mjekësore-kirurgjikale dhe avionë me presion të lartë për dezinfektim e plotë të sipërfaqeve të jashtme dhe të brendshme të kabinës me vëmendje të veçantë ndaj pjesëve në kontakt më të madh: sedilja, legeni i dorës, mbajtësja e rrotullës, dorezat e sigurisë. dhe dorezat e dyerve.

Ne jemi gjithmonë të përditësuar me rregullat e reja të higjienës dhe sigurisë në punë.

T-SYSTEM

Zbuloni shërbimin tonë T-SYSTEM

Kjo teknologji, e cila tashmë ka qenë pjesë e metodës sonë të higjenizimit që nga viti 2018, është rezultat i studimeve të thelluara nga Departamenti i Mjekësisë Molekulare të Universitetit të Padovës, të cilat dëshmojnë një aftësia virucide nga 92% deri në 99%.

Pastrim intensiv

Pastrim intensiv nën veprimin e avionëve të ujit nën presion

Dezinfektim i plotë

Higjiena e plotë me përdorimin e dezinfektuesve mjeko-kirurgjikale

Dezinfektim i thellë

Higjiena e plotë e kabinës me gjeneratorë ozoni, të njëjtët që përdoren në botën spitalore

Siguri 360°

Tualetet tona janë projektuar të jenë tërësisht pa duar, kështu që kufizojmë kontaktin me sipërfaqet në minimum. Edhe aktivitete të tilla si ajo e qendrave shëndetësore, me të cilat Tailorsan ka bashkëpunuar në periudhën e pandemisë Covid-19, mund të dëshmojnë për efektivitetin maksimal gjatë gjithë kohës.